rss feed
Pretraga
Poslednje poruke
Apr 02, 2018
Kocho Funa je postavio:
Postovani, koliko kosta ovaj mlin 7,5KW i kapacitet 400kg/h i dali moze da melje drvenu secku-cips u piljevinu. Ako nam odgovara treba da mlin uvezemo. Pozdrav,
Mar 28, 2018
Acttoto je postavio:
Оборудование по низким ценам Hikvision http://integrator-ua.com
Mar 23, 2018
Jimmymig je postavio:
[url=http://omerta.cc/]hacked cc[/url] - buy credit cards, credit card.
Mar 20, 2018
FranknOm je postavio:
неликвиды складские остатки продажа подшипников http://ckpiz.info/page/nelikvidi-skladskie-ostatki-prodaja-podshipnikov/ .
Mar 12, 2018
ricette dimagranti dalle je postavio:
I'm not sure where you're getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this info for my mission.
Mar 10, 2018
Jameszonna je postavio:
https://www.rusalochka.asia/poleznaya-informatsiya-i-pamyatki-dlya-turistov-v-pattaje/stati-o-tailande/entsiklopedii-o-tailande - онлайн паттайя экскурсии, паттайя турс экскурсии.
Statistika
46536 poseta do sada

Sami ste na našim stranicama.
Facebook
RSS Feed
Poštovani posetioci, na našem sajtu možete pronaći najpovoljniju ponudu polovne računarske opreme i druge tehničke robe. Sve komponente su prethodno ispitane i proverene pre prodaje.

8483 poseta.

Blog o mnogo čemu iz IT oblasti.

13137 poseta.

Ciklon

Jan 25, 2015 - pregleda 2736 - poruka 0
Ciklon

Drobilica sa mlinom

Jan 13, 2015 - pregleda 2552 - poruka 11
Drobilica sa mlinom

Od mašina za sve aktuelniju potrebu za alternativnim načinima grejanja pripremili smo Drobilicu sa Mlinom. U pitanju je mašina koja u jednom ciklusu i drobi i melje drvo i na taj način smanjuje i vreme i energiju. Uštede su evidentne.

Kapacitet mašine varira u zavisnosti od vlažnosti materijala koja bi trebalada se kreće od 15-20%. Takođe, kapacitet zavisi i od veličine rupa na situ a na taj način se reguliše i kalibracija. Valjak za uvlačenje ima dve brzine 15 i 30 o/min.

Drobilica za drvo

Jul 02, 2014 - pregleda 6967 - poruka 4
Drobilica za drvo
Nova mašina u našem programu mašina za preradu drveta. Drobilica je u stanju da samelje čitave trupce za tili čas, bez obzira kako tvrdi/suvi bili. Brzina vučnih valjaka se podešava preko kontrolne table gde je moguće izabrati optimalnu brzinu u zavisnosti od vrste drveta, kalibracije i željene količine.

Mlin za mlevenje Čipsa

Dec 13, 2013 - pregleda 3873 - poruka 3
Mlin za mlevenje ČipsaMlin za mlevenje Čipsa je mašina namenjena za usitnjavanje čipsa određene kalibracije radi dalje prerade u pelet ili briket. Doziranje čipsa može biti ručno ili pomoću pokretne trake. Uz mašinu idu tri vrste sita.

Drobilica za drvo - Čiper

Oct 25, 2013 - pregleda 25325 - poruka 28
Drobilica za drvo - Čiper
Čiper koji mi pravimo je mašina zgodna za upotrebu čak i u šumi. Pored granja, u stanju je da izdrobi/iseče oblice i do 150mm u prečniku. \"Čips\" koji napravi je dovljno obrađen za meljavu u mlinu i dalju preradu u brikete ili pelet. A može se koristiti i kao takav.

Mlin Čekićar za Biomasu

Oct 23, 2013 - pregleda 10018 - poruka 33
Mlin Čekićar za BiomasuNaš Mlin Čekićar je idealna mašina za pripremu materijala za izradu peleta. Možemo je slobodno nazvati desnom rukom Peletirke. U stanju je da samelje sav materijal koji se koristi za dobijanje peleta, a snaga motora i veliki broj noževa joj daju veoma veliki kapacitet.

Ograda

Sep 10, 2013 - pregleda 2519 - poruka 0
Ograda Elementi od kovanog gvožđa nisu rezervisani samo za spoljnu ugradnju. U ovom slučaju ogradi nedostaje samo rukohvat, koji je rezervisan za neke druge materijale. Drvo, plastika i sl.

Kapija

Sep 10, 2013 - pregleda 3604 - poruka 3
KapijaKombinovanjem elemenata od kovanog gvožđa i metalnih kutija napravili smo kapiju koja nije previše skupa a ipak deluje dovoljno otmeno.

Stolarska Presa

Sep 10, 2013 - pregleda 7215 - poruka 7
Stolarska Presa Sa našom Stolarskom presom izašli smo u susret stolarima koji traže mašinu malih gabarita a ipak dovoljno veliku da se na njoj mogu raditi klasična vrata ili plotovi sličnih dimenzija.
U osnovi, presa je laka za korišćenje. Gornja platforma se podiže i spušta preko elektromotora. Usklađena je tako da apsolutno ravnomerno leže celom površinom.

Vertikalna Mešaona

Sep 10, 2013 - pregleda 2696 - poruka 0
Vertikalna Mešaona Da bi svu hranu koju ste samleli i neophodne dodatke izmešali i spremili za ishranu, ponudili smo vam Vertikalnu mešaonu.
Mešaona dolazi sa velikim rezervoarom za mešanje, zapremine 300kg. Zatim, nauljivačem i mlinom za usitnjavnje sastojaka koji dolaze u granulama.
I na kraju,lula za brzo pražnjenje rezervoara.

Abrihter sa Cirkularom

Sep 10, 2013 - pregleda 16694 - poruka 17
Abrihter sa Cirkularom

Još jedna stolarska mašina koju pravimo je Abrihter sa cirkularom. U pitanju je takozvana profesionalna mini mašina. Ploče su veličine 1000mm x 310mm i štelovanje je sa jedne strane.


Čepara

Sep 10, 2013 - pregleda 1730 - poruka 0
Čepara Jedna od novijih mašina u našoj ponudi je Čepara. Mogućnosti mašine su velike a njene prednosti će prepoznati svaki stolar. Mašina je u stanju da obradi dva čepa u jednom ciklusu. Završna obrada čepa je takva da se odmah dobijaju obrađene ivice za popunjavanje lepkom, neophodnim za spajanje elemenata.
Napajanje vazduhom je eksterno.

Krunjač

Sep 10, 2013 - pregleda 7500 - poruka 0
Krunjač Krunjač je jedna od mašina koju pravimo u dve dimenzije, dve snage motora, samim tim i dva različita kapaciteta. Za povremenu upotrebu preporučujemo manju mašinu, dok za velike količine kukuruza, pogodnija je i ekonomičnija veća mašina.
Sam krunjač je mašina velike snage koji hranite neprestano. Bilo ručno, bilo elevatorom. Ekscentar na situ se brine da zrno bude savršeno čisto.
Po narudzbini, mašina dolazi i sa elevatorom sa dve lule.

Mlin Čekićar

Sep 10, 2013 - pregleda 46536 - poruka 630
Mlin Čekićar Mlin Čekićar je mašina koja je u stanju da samelje ceo klip kukuruza u samo nekoliko sekundi. Zahvaljujući svojim glavama, u stanju je da melje kako okrunjen kukuruz, tako i kukuruz u klipu.
U zavisnosti od narudzbine pravimo mašinu na kardanski pogon, ili na električnu energiju.